Levensboek

Op verzoek maak ik voor jullie graag een levensboek. Dat kan een boek zijn met foto's en ingescande herinneringen van iemand die onlangs overleed.Van een geboortekaartje tot en met de allerlaatste foto van de afscheidsdienst. Met foto's die gedraaid zijn tijdens de presentatie op het afscheid, maar ook al die foto's waarvoor tijdens de dienst geen tijd was. 

 

maar het kan ook een boek zijn voor een verjaardag of jubileum van iemand. Een boek van zijn of haar leven, van het begin tot en met nu. Foto's van het ouderlijk huis, het gezin van vroeger, oude klassenfoto's, leuke gebeurtenissen in het leven en nog veel meer. Kortom: een boek vol herinneringen dat zo mooi is om te krijgen, maar nog mooier om te geven.

 

Of zoals een tijdje geleden op verzoek, een boek voor iemand met Alzheimer. Iemand die steeds meer moeite kreeg met de herkenning van de mensen van nu. Maar iemand die nu wel met plezier en herkenning dagelijks door dat boek bladert. Een stevig boek, met bladen van fotokarton dat tegen een stootje kan en iemand zo blij maakt, telkens weer opnieuw. 

En wat aan dit boek extra mooi is? We lieten er op verzoek 2 drukken. Het 2e exemplaar circuleert nu op de afdeling van het verzorgingstehuis, want die oude foto's van mensen met knipmutsen .... Iedereen herkent er wel iemand in. 

 

Hoe werkt het? 

Wat ik nodig heb voor een levensboek zijn de oude, originele foto's. Wat al gedigitaliseerd is wordt gecontroleerd. Indien nodig vraag is alsnog om de originele foto's, scan ze opnieuw in voor een mooier resultaat.

Zitten de foto's nog in een album, of in een lijst? Dat is geen probleem, haal ze er niet uit. We nemen de albums door en markeren de gewenste foto's. Het origineel blijft wat het is. 

Heb je schoenendozen vol losse foto's? Het is dan alleen aan jullie ze uit te zoeken en keuzes maken, de rest doe ik voor je.   Alle foto's die je geselecteerd hebt plaats ik zo veel mogelijk op volgorde van leeftijd in het album van 20x30 cm en tenminste 32 pagina's. Het album is per pagina tegen meerprijs uit te breiden tot een max van 100 pagina's. 

Een album met een mooie, harde, gepersonaliseerde kaft, stevig matglanzend fotopapier en lay-flat pagina's. Dat wil zeggen dat er in het midden geen verlies is, beide pagina's vlak en naadloos op elkaar aansluiten, ook als je kiest voor een boekwerk van 100 pagina's. 

Op deze manier heb je een prachtig en uniek aandenken of kado dat nog heel van bekeken gaat worden.

 

Nieuwsgierig geworden?

Vraag vrijblijvend meer informatie!