Foto op maat

Je bent op zoek naar een mooie foto van iemand die net is overleden, misschien voor op de kaart? Maar het is net die groepsfoto waar veel te veel mensen en andere dingen opstaan waar hij zo mooi opstaat ....

Neem contact met me op en ik lever je z.s.m. de gewenste uitsnede digitaal. Klaar om af te drukken, ook in een wat groter formaat voor jullie zelf.

Uiteraard kan ik ook de afdrukken, inclusief passende lijst, voor je verzorgen.

 

Heb je misschien van jezelf alleen een oude groepsfoto, maar geen jeugdfoto van jou alleen? Vroeger was het niet bijzonder dat er niet of nauwelijks foto's werden gemaakt. Toen vonden we dat niet erg, maar nu zou je er misschien ook best een willen waar je alleen op staat. Stuur me een email, dan kijk ik vrijblijvend of ik er iets mee kan.

 

Zoals dit, het omcirkelde jongetje had geen jeugdfoto's van hem alleen. Hier is hij voor zijn verjaardag 40 jaar na het maken van deze klassenfoto toch nog blij gemaakt met een foto waar hij alleen op zit. Hoe mooi is dat? 

Wil je hier meer informatie over, of ken je misschien iemand die je blij wilt maken met een foto op maat?

Laat het me weten!